The Hangover part III teaser trailer

Ze hebben er dan uiteindelijk een trilogie van gemaakt. Hier is de eerste teaser trailer van The Hangover part III (2013), opnieuw geschreven en geregisseerd door Todd Phillips. En deze keer geen bachelor party, maar wel een soort uit de hand gelopen vendetta op Las Vegas. Er zijn hier en daar wel wat grappen te rapen, maar de toon lijkt wel iets donkerder dan de vorige twee films.

the hangover,the hangover 2,the hangover 3,bradley cooper,todd phillips,zach galifianakis,justin bartha,heather graham,ed helms,jamie chung,ken jeong,melissa mccarthy,john goodman,mike tyson

Korte inhoud: Deze keer is er geen huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan (Zach Galifianakis) na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de ‘Wolfpack’ het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen…

Mensen worden aan flarden geschoten, we zien giraffen die op de autosnelweg onthoofd worden, we duiken onder in een gevangenis waar een gigantische opstand losbreekt en John Goodman heeft zichtbaar een slecht humeur. De vorige films waren al een beetje over-the-top, hier is het duidelijk: the sky is the limit. Hoe zotter hoe beter.

Ook de oude garde is terug van de partij. Zo zien we Bradley Cooper, Justin Bartha, Heather Graham, Ed Helms, Jamie Chung en Ken Jeong in de credits staan. Actrice Melissa McCarthy zien we ook in de trailer opduiken. En ja, ook Mike Tyson heeft weer een klein rolletje in de film.

De poster, een halve parodie op de Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) poster, vind ik dan weer geweldig. The Hangover part II (2011)
Bracht wereldwijd 467 miljoen dollar op, de sequel The Hangover part II (2011) deed er nog een schepje bovenop met een slordige 581 miljoen dollar. Benieuwd hoe het laatste deel zal uitpakken, maar mijn gevoel is dat het zich geen zorgen hoeft te maken over zijn succes. De film komt bij ons uit op 29 mei 2013.



*** The Hangover part III teaser trailer ***

3 Comments

  1. Bram

    Die giraf vind ik wel een geslaagde joke, vooral naar het einde toe waarin hij zich afvraagt waarom iedereen zo slecht aan het rijden is en accidenten veroorzaakt. Good ! Good !

    Reply
  2. TonyT

    Had Stu geen tattoo op zijnen kop?! 🙂

    Reply
  3. Aless

    Op 1:10 zie je wiens begrafenis het is, Doug’s vader 🙂

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *