Gloednieuwe Iron Man 3 trailer

Er is een nieuwe poster voor de opkomende Iron Man 3 (2013) vrijgegeven, een contractueel verplichte film voor Robert Downey Jr.. In tegenstelling tot de twee vorige films zal deze film niet door Jon Favreau geregisseerd worden, maar wel door Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang). Ik vermoed dat Marvel geen risico’s wil nemen na die twee Favreau-treinongelukken; Cowboys & Aliens en Iron Man 2.

iron man 3,jon favreau,shane black,robert downey jr,ben kingsley,skyfall,guy pearce,gwyneth paltrow,don cheadle,william sadler,the avengers

Favreau liet zelf uitschijnen dat de beslissing van hem kwam en hij de kampen had met een veel te zware agenda. Hij zou bezig geweest zijn met de ontwikkeling van Magic Kingdom (20??) en Jersey Boys (20??). Wel vreemd dat die twee producties nog steeds in ontwikkeling zijn en dat Iron Man 3 ondertussen al klaar is voor zijn release.

Korte inhoud: De briljante Tony Stark (Robert Downey Jr.) komt tegenover een vijand te staan die geen grenzen kent. Wanneer zijn persoonlijke wereld door deze vijand verwoest wordt, begint hij aan een aangrijpende zoektocht naar de verantwoordelijken. Deze reis zal zijn moed op de proef stellen. Wanneer Stark met zijn rug tegen de muur komt te staan kan hij alleen overleven door te vertrouwen op zijn eigen uitvindingen, vindingrijkheid en instinct om zijn naasten te beschermen.

De vijand in kwestie is The Mandarin, vertolkt door Ben Kingsley. Een man geobsedeerd door werelddominantie en hiervoor zelfs gevaarlijke wapens van Tony Stark kan herprogrammeren. Maar volgens de regisseur wordt het geen film met twee mannen in metalen pakken die elkaar te lijf gaan, maar wel een soort “Tom Clancy thriller”. Tony Stark zal net zoals James Bond in Skyfall (2012) gestript worden van al zijn gadgets en met zijn rug tegen de muur gezet worden. Het zal dus voornamelijk gefocust zijn op het karakter van het hoofdpersonage dat zoals bij de laatste Batman film zal moeten heropstaan.

In de film zijn ook nog rollen weggelegd voor Guy Pearce in de rol van Aldrich Killian, Gwyneth Paltrow vertolkt nog steeds de rol Pepper Potts, en daarnaast zijn er nog Don Cheadle en William Sadler. Een andere grote wijziging is dat Paramount de distributierechten heeft verkocht aan Disney en dit dus een Marvel/Disney productie zal worden, net zoals The Avengers (2012). De film zal bij ons uitkomen op 1 mei 2013.


iron man 3,jon favreau,shane black,robert downey jr,ben kingsley,skyfall,guy pearce,gwyneth paltrow,don cheadle,william sadler,the avengersiron man 3,jon favreau,shane black,robert downey jr,ben kingsley,skyfall,guy pearce,gwyneth paltrow,don cheadle,william sadler,the avengersiron man 3,jon favreau,shane black,robert downey jr,ben kingsley,skyfall,guy pearce,gwyneth paltrow,don cheadle,william sadler,the avengersiron man 3,jon favreau,shane black,robert downey jr,ben kingsley,skyfall,guy pearce,gwyneth paltrow,don cheadle,william sadler,the avengers

*** gloednieuwe Iron Man 3 trailer ***

5 Comments

  1. Marcel

    Ik ben toch niet meteen onder de indruk moet ik zeggen…

    Reply
  2. justin

    Ik wel, vind het supercool dat ze met ’the mandarin’ uitpakken. Hopelijk is Ben Kingsley niet al te karrikaturaal, maar trailer ziet er wel vet uit.

    Reply
  3. Julie

    Het is een knappe trailer, maar wel erg duister en depressief, zoals tegenwoordig alle comic-verfilmingen. Hopelijk blijft Downey Jr. wel in zijn rol als de cynische en geslepen vrouwenloper.

    Reply
  4. Michael Peeters

    Niets dan superhero films tegenwoordig. Altijd leuk om te zien, maar teveel is teveel…

    Reply
  5. ruben

    Dat is nu echt eens een kick-ass poster !!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *