Malin Akerman in Rock of Ages en Blondie biopic

Actrice Malin Akerman, bekend van ondermeer haar rol als Silk Spectre/Laurie Jupiter in Watchmen (2009), zal binnenkort de rol van Blondie-zangeres Debbie Harry spelen in de film CBGB (2012) van Randall Miller. Een aantal jaren geleden was er nog sprake van een Blondie film met Kirsten Dunst, maar deze film is er dan uiteindelijk nooit gekomen.

De film zal gaan over de legendarische punkclub CBGB in New York, waar Blondie in de jaren zeventig regelmatig een optreden gaf. Alan Rickman gaat clubeigenaar Hilly Kristal spelen. Rupert Grint, bekend als Ron Weasley van de Harry Potter-films, vertolkt de rol van Cheetah Chrome, de gitarist van The Dead Boys. De opnamen gaan volgende maand van start.

De 34-jarige Akerman zal binnenkort ook te zien zijn in die andere muzikale film, Rock of Ages (2012) van Adam Shankman, een film van de makers van Hairspray. De film vertelt het verhaal van rockster Stacee Jaxx (Tom Cruise) en nieuwkomer Sherrie Christian (Julianne Hough) die elkaar ergens in de jaren ’80, terwijl de één na de andere grote hit wordt uitgebracht, ontmoeten in de club ‘Rock of Ages’ in Sunset Strip, West Hollywood. De twee worden verliefd op elkaar en proberen samen te blijven te midden van de vele klinkende rocksongs.


*** Rock of Ages trailer ***

***Related Post***
08/01/2007: Kirsten Dunst in de running voor Blondie biopic

1 Comment

  1. charlotte

    Ik snap niet waarom ze nog steeds beroep doen op Russell Brand, gewoon een non-acteur. Is verantwoordelijk voor de verloedering van Despicable Me, Arthur en Katie Perry. Ik vrees dus een beetje voor de kwaliteit van deze film :s

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *