Die Hard 5: A Good Day to Die Hard met Patrick Stewart

Hoe kon het ook anders dat ze nog eens de Die Hard franchise willen onderwerpen aan een nieuwe vervolgfilm. De laatste film Die Hard 4: Live Free or Die Hard (2007) heeft het behoorlijk goed gedaan aan de box-office, ook al was het verre van de beste van de vier. Maar nu zit A Good Day to Die Hard (2013) er aan te komen, in regie van John Moore (Max Payne, The Omen, Behind Enemy Lines).


die hard,bruce willis,die hard 5,A Good Day to Die Hard,John Moore,Patrick Stewart,Jai Courtney,Amaury Nolasco,Megalyn Echikunwoke,Yuliya Snigir,Skip Woods,live free or die harddie hard,bruce willis,die hard 5,A Good Day to Die Hard,John Moore,Patrick Stewart,Jai Courtney,Amaury Nolasco,Megalyn Echikunwoke,Yuliya Snigir,Skip Woods,live free or die harddie hard,bruce willis,die hard 5,a good day to die hard,john moore,patrick stewart,jai courtney,amaury nolasco,megalyn echikunwoke,yuliya snigir,skip woods,live free or die harddie hard,bruce willis,die hard 5,a good day to die hard,john moore,patrick stewart,jai courtney,amaury nolasco,megalyn echikunwoke,yuliya snigir,skip woods,live free or die hard

Bruce Willis komt terug in de rol van de flik John McClane en zal er vergezeld worden door zoon Jack (Jai Courtney) . Geruchten doen de ronde dat de Russische villain in de film vertolkt zal worden door Patrick Stewart. Ook Amaury Nolasco, bekend van de serie Prison Break, zou van de partij zijn. De vrouwelijke noot wordt verzorgd door Megalyn Echikunwoke en Yuliya Snigir.

Het script werd geschreven door Skip Woods, die opvallend genoeg heel wat zwakke films (Swordfish, Hitman, The A-Team) heeft geschreven. Hij heeft echter wel een behoorlijk goed scenario geschreven voor X-Men Origins: Wolverine (2009), enkel viel de film wat tegen. De opnames van de film zijn aan de gang in Europa en de film zou vanaf volgend jaar in de bioscoop moeten draaien.

2 Comments

  1. Dominiek

    Leeftijd is gewoon geen issue meer in Hollywood, zeker als je kijkt naar films als Rocky 6 of The Expendables. Bruce Willis zit trouwens in bijna elke actoe blockbuster, dus mocht een nieuwe Die Hard film zeker niet ontbreken.

    Reply
  2. Ruben

    Fuck the father and story story !! (sorry 4 my French)
    Maar serieus, wie heeft nu zin in een Die Hard film over de zoon van McClane. WE DON’T CARE !
    Moest er toch even uit.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *