Vacation reboot zit eraan te komen

Waar is Chevy Chase gebleven? Regelmatig duikt hij nog op in een tv-serie of een flauwe komediefilm, maar toch niet meer van het komisch gehalte van zijn 80’ties films. En nu heeft filmstudio New Line Cinema besloten te werken aan een Vacation reboot, al dan niet met Chase (in een bijrol).

Korte inhoud: Clark Griswold (Chevy Chase) heeft de gezinsvakantie goed uitgekiend. Samen met zijn vrouw Ellen, zijn zoon Rusty en zijn dochter Audrey wil hij heel Amerika doorkruisen om een paar dolle dagen te beleven in de pretparken aan de westkust. Dat hij weigert met het vliegtuig te reizen, kan niemand begrijpen. Zeker wanneer de nieuwe wagen een lelijke stationwagen blijkt te zijn in plaats van de bestelde sportauto. Saai wordt de trip niet, want waar Clark Griswold voorbij komt, gebeuren er altijd rare dingen…


Chevy Chase,vacation,John Francis Daley,Jonathan Goldstein,European Vacation,Christmas Vacation,Vegas Vacation,Beverly D'AngeloChevy Chase,vacation,John Francis Daley,Jonathan Goldstein,European Vacation,Christmas Vacation,Vegas Vacation,Beverly D'AngeloChevy Chase,vacation,John Francis Daley,Jonathan Goldstein,European Vacation,Christmas Vacation,Vegas Vacation,Beverly D'AngeloChevy Chase,vacation,John Francis Daley,Jonathan Goldstein,European Vacation,Christmas Vacation,Vegas Vacation,Beverly D'Angelo

Binnenkort kunnen we Horrible Bosses 2 verwachten, en nu blijkt dat de scenaristen van deze franchise, John Francis Daley en Jonathan Goldstein de regie toevertrouwd krijgen van de Vacation reboot, ook al hebben ze NUL ervaring met langspeelfilms. Maar nu, de Vacation vehikels zijn nu niet meteen de meest moeilijke producties om een facelift te geven. Je hebt tevens jonge mensen nodig die de humor in de films een hedendaags tintje kunnen bezorgen. De reden waarom de studio voor hen heeft gekozen, is omdat zij ook het scenario hebben gepitched…dus veel keuze was er niet.

Het origineel uit 1983 volgde de Griswold-familie tijdens hun vakantiereis die volledig ontspoort. De film Vacation (1983) heeft drie vervolgen, met name European Vacation (1985), Christmas Vacation (1989) en Vegas Vacation (1997). Het script van Daley en Goldstein draait volgens geruchten wederom om de Griswalds, maar nu met Clark Griswald’s zoon Rusty in de hoofdrol. Het is nog onbekend of Chase en Beverly D’Angelo terugkeren in hun oorspronkelijke rollen als vader en moeder van de familie.



Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *