Nieuwe Piranha 3DD trailer

De titel van Piranha 3DD (2012) is ietwat verwarrend, maar het gaat wel degelijk over de sequel op Piranha 3D (2010) van Alexander Aja, maar met een ironiserende verwijzing naar de omvangrijke borsten die in deze prent (opnieuw) hun intrede zullen maken. De films zijn halve remakes van de piranhafilms uit de jaren 80, en zijn pareltjes op vlak van marketing. Getuige zijn de internationale posters die onlangs zijn uitgebracht ter promotie van de sequel.

Korte inhoud: Een jaar na de aanval van prehistorische piranha’s op Lake Victoria zijn de vraatzuchtige vissen via het rioleringssysteem van de stad kunnen ontsnappen. Hierdoor krijgen ze toegang tot de zwembaden en het pas geopende waterpretpark “Big Wet”. De wilskrachtige Maddy (Danielle Panabaker) en haar vrienden Barry (Matt Bush) en Kyle (Chris Zylka), met de hulp van Mr. Goodman (Christopher Lloyd), zullen het moeten opnemen tegen deze mensenetende creaturen…maar kan men ze wel tegenhouden?


piranha,piranha 3d,piranha 3dd,Jacqueline MacInnes Wood,Meagan Tandy,Katrina Bowden,Shanica Knowles,Marta Zolynska,Christopher Lloyd,Chris Zylka,Matt Bush,Danielle Panabaker,Alexander Aja,John Gulager,feast,Marcus Dustan,Patrick Melton,The Spawning,The Collector,Kelly Brook,Riley Steele,Ving Rhames,Gary Busey,David Hasselhoffpiranha,piranha 3d,piranha 3dd,Jacqueline MacInnes Wood,Meagan Tandy,Katrina Bowden,Shanica Knowles,Marta Zolynska,Christopher Lloyd,Chris Zylka,Matt Bush,Danielle Panabaker,Alexander Aja,John Gulager,feast,Marcus Dustan,Patrick Melton,The Spawning,The Collector,Kelly Brook,Riley Steele,Ving Rhames,Gary Busey,David Hasselhoffpiranha,piranha 3d,piranha 3dd,Jacqueline MacInnes Wood,Meagan Tandy,Katrina Bowden,Shanica Knowles,Marta Zolynska,Christopher Lloyd,Chris Zylka,Matt Bush,Danielle Panabaker,Alexander Aja,John Gulager,feast,Marcus Dustan,Patrick Melton,The Spawning,The Collector,Kelly Brook,Riley Steele,Ving Rhames,Gary Busey,David Hasselhoff

De film wordt deze keer “in foute banen geleid” door John Gulager, de regisseur van de monster-threequel Feast (2005 – 2008 – 2009). Het eerste deel viel nog mee maar de twee andere delen waren het bekijken nauwelijks waard. Maar het is exact het soort regisseur die nodig is om een dergelijk trashy vehikel te leiden.

Het scenario werd geschreven door Marcus Dustan en Patrick Melton, die ondermeer verantwoordelijk zijn voor de niet onaardige slasher-prent The Collector (2009). Bij het zien van de korte inhoud is het ook duidelijk dat dit geen remake is van Piranha part Two: The Spawning (1981). Piranha 3DD gaat verder waar de film uit 2010 eindigde. De school moordende roofvissen zijn in open water terechtgekomen en gaan op weg naar Big Wet, een pretpark waar je natter kan worden dan waar dan ook. Het personeel en de bezoekers van het pretpark krijgen echter meer dan wat ze verwacht hadden, met name een invasie van bloeddorstige piranha’s.


piranha 3ddpiranha 3ddpiranha 3dd
piranha 3ddpiranha 3ddpiranha 3dd
© Paradiso Home Entertainment

Bij de acteurs zullen we het nu spijtig genoeg moeten stellen zonder de rondborstige verschijning van Kelly Brook en Riley Steele. Gelukkig worden ze vervangen door andere schoonheden, zoals Jacqueline MacInnes Wood, Meagan Tandy, Katrina Bowden, Shanica Knowles en Marta Zolynska. En daarnaast zijn er ook een aantal bekende koppen, zoals Ving Rhames, Gary Busey en David Hasselhoff.

Naast de posters verscheen er ook al een teaser voor de film die we jullie niet willen onthouden. De film zou in de zomer van 2012 bij ons moeten uitkomen, uiteraard in 3D.


*** Piranha 3DD trailer***

3 Comments

  1. maarten

    Vreemd, ik dacht dat Ving Rhames eigenlijk wel zwaar toegetakeld was in de eerste film, en hier lijkt hij nog springlevend (al dan niet met één been).

    Reply
  2. Baladur

    Die sequel heeft letterlijk en figuurlijk weinig om het lijf. De humor is schaars en het verhaal is al even cliché als dat het voorspelbaar is. Vond de vorige eigenlijk beter. Hier zijn de personages niet interessant genoeg. Ik had meer verwacht van Alexander Aja. Zeker de effecten zijn ondermaats. De Baywatch-grapjes zijn nog het beste wat de film te bieden heeft en dat zegt al genoeg.

    Reply
  3. Karel

    80 minuten flauwekul! In het begin gaat het allemaal nog wel, maar het laatste half uur is werkelijk hemeltergend.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *