The Hangover part 2 teaser trailer

Succesformules zijn gedoemd of beloond (het is zoals je het bekijkt) met sequels. The Hangover (2009) was een schot in de roos en producers stonden meteen klaar om ere en vervolg aan te breien, ook al was het verhaal uiteindelijk zo goed als uitgeklaard. Er was zelfs melding van een Hangover spinoff met senioren. Deze week kwam in ieder geval de teaser trailer van The Hangover part II on-line.

the hangover,the hangover 2,zach galifianakis,bradley cooper,justin bartha,ed helms,craig mazin,scot armstrong,todd phillips,mel gibson,liam neeson

Korte inhoud: Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) reizen naar het exotische Thailand voor het huwelijk van Stu. Na de chaos van het vrijgezellen-feestje in Las Vegas is wil de toekomstige bruidegom het op “veilig” spelen, en kiest hij voor een eenvoudige pre-wedding brunch. Spijtig genoeg verloopt alles niet volledig volgens plan. What happens in Vegas may stay in Vegas, but what happens in Bangkok can’t even be imagined…

De teaser onthult maar bitter weinig over het plot, maar wat we zien is dat Justin Bartha er opnieuw niet bij zit. Het zou dus kunnen dat hij opnieuw zoek is en dat de drie mannen hem proberen terug te vinden. Waarschijnlijk hebben ze opnieuw pillen geslikt, of op z’n Kim Geybels een aantal louche drugs-types ontmoet die hen in het zak wilden zetten. Met een scenario die zich in Bangkok afspeelt kan je alle kanten uit en denk ik dat het humor verzekerd is.

De regie van de film is opnieuw in handen van Todd Phillips, en het scenario werd geschreven door Scot Armstrong (Road Trip, Old School, Starsky & Hutch) en Craig Mazin (Scary Movie 3, Scary Movie 4). Eigenlijk hadden we ook Mel Gibson verwacht in de film in een rolletje van een tattoo-artiest, maar acteur Zach Galifianakis kon hier niet mee leven. De rol in kwestie werd dan maar ingevuld door Liam Neeson.

Update 09/04/2011: Volgens de mensen van Access Hollywood zou Liam Neeson uit The Hangover 2 geknipt zijn. Regisseur/acteur Nick Cassavettes nam in extremis zijn plaats in. Niet dat een veteraan als Liam Neeson plots niet meer zou kunnen acteren, maar enkele scènes van zijn rolletje als tattoo-artiest uit Bangkok in The Hangover 2 moesten opnieuw geschoten worden en Neeson, die in oktober 2010 had toegezegd, was helaas niet meer vrij voor de ‘reshoot’.

Oorspronkelijk werd ‘zijn’ rol overigens toegekend aan Mel Gibson, wat diens slabakkende carrière zou kunnen gered hebben, maar de rest van de cast protesteerde daartegen. Regisseur van The Hangover 2, Todd Philips, moest Liam Neeson dus in de montagekamer slachtofferen, maar hij was best tevreden met de prestatie van zijn collega Nick Cassavettes, die in allerijl opgeroepen werd.


*** The Hangover part II trailer ***

***Related Posts***
20/11/2011: The Hangover part II filmbespreking
11/05/2010: Hangover spin-off met Jack Nicholson?
06/01/2010: Top 10 Best Movies 2009
25/11/2009: The Hangover filmbespreking
03/05/2009: The Hangover trailer

1 Comment

  1. geoffrey

    Die wil ik wel zien, vond de eerste film al geweldig!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *