Broederlijk Delen 2008

Pin it!

Vandaag start de campagne van Broederlijk Delen 2008 op de Nederlandstalige zenders en deze reclamespot zullen jullie misschien ook aantreffen in de bioscoop (naargelang de organisatie genoeg geld kan ophoesten voor de 35mm kopies) . Ik zet normaal geen tv-spots die ik heb geregisseerd op m'n blog, maar gezien het voor een Goed Doel is, zet ik deze graag even in de aandacht.

Ik heb deze spot gedraaid voor het agentschap Markee uit Gent en als locatie koos ik voor de Koninklijke Biobliotheek te Brussel, beter bekend als de Albertina. De actrice heet Alizé Buyle en de stem op de spot is die van Roos Van Acker. Het is een spotje gemaakt met quasi niets aan middelen, maar ik ben hoe dan ook tevreden met het resultaat.

Commentaren

  • knap tvspotje, maat. Wist niet dat jij reclamefilmpjes maakte. kei neig!

  • Nice ! Maar een mooi meisje doet al veel , hé ?

    :p

  • Ik zag vandaag dit filmpje tijdens de start van de Broederlijk delen campagne op mijn stageschool. Ik moest meteen denken aan jou, Dave ;o)
    Er werd ook nog een tweede filmpje getoond rond Joachim. Dit was opgenomen in Haïti zelf. Ik veronderstel dat jij enkel de reclamespot moest maken?

  • enkel de reclamespot :)
    Had wel naar Haiti willen reizen, hoor! :p

Post een commentaar

Optional