Rose McGowan de nieuwe Barbarella?

Je zou maar gek zijn als actrice om geen relatie aan te gaan met een succesvolle regisseur. Neem nu Rose McGowan, uiterst knap maar niet meteen een groot acteertalent. Zij heeft Robert Rodriguez aan de haak kunnen slaan die prompt scheidde van Elizabeth Avellan waarmee hij reeds 5 kinderen had.

barbarella_1968_poster.jpg

Dat wierp zijn vruchten af voor de jonge dame want naar verluidt straalde ze als brunette in Planet Terror én blondine in Death Proof (cf. Grindhouse) en binnenkort krijgt ze misschien wel de hoofdrol in Barbarella (2008) die volgens Variety naar de Rodriguez zal toekomen en niet regisseur Peter Webber (Hannibal Rising) zoals eerder werd aangekondigd.

“I love this iconic character and all that she represents, and I’m truly excited by the challenge of inviting a new audience into her universe,” Rodriguez said. Dino De Laurentiis hinted at the flavor of the remake: “In our vision, the future is female, and I can’t wait to introduce ‘Barbarella’ to a new generation of moviegoers,” he said.

Jane Fonda was die iconische figuur, en ik weet niet Rose eigenlijk wel genoeg talent en faam heeft om de fakkel over te nemen. Ik denk van wel. Er werd ook gedacht aan Kate Beckinsale, maar dat had ik toch niet zo’n goede keuze gevonden. McGowan slaagde erin om een geamputeerd been met machinegun sexy te maken, dus geef ik haar alle credit. Zij heeft de campy look met een gepast ondeugend snoetje. Ik ben benieuwd naar die eerste foto’s in space-suit.

Het is al een tijdje geleden dat ik de originele Barbarella (1968) heb gezien, maar ik herinner me zeker nog de begin-generiek met de zwevende en naakte actrice in een zero gravity ruimte, en de onvergetelijke Orgasmatron. Science Fiction Erotica van de bovenste plank. Alles blijft heel speels en er zitten in de film geen expliciete seks-scènes. De speciale effecten in de film waren voor die periode heel ambitieus en het was trouwens een van de weinige films die zowel in het Engels als in het Frans (met een Frans sprekende Fonda) werd opgenomen. Afwachten dus naar die eerste afbeeldingen.

***Related Posts***
03/07/2008: Rose McGowan en Robert Rodriguez break-up!
23/10/2007: Barbarella voorlopig niet met Rose McGowan

1 Comment

  1. Accu

    geef mij liever maar Brittany Murphy of Jessica Alba.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *